Produse

Produse si solutii


Cu peste 3000 de produse si aplicatii pentru acustica si vibratii ce includ traductoare, sonometre, analizoare, software, produse pentru service si solutii la cerere Brüel & Kjær ofera solutii pentru intergul lant de masurare - de la un singur traductor la un sistem la cheie.


Produsele si solutiile se adreseza unei game variate de domenii industriale inclusiv subcontractori din industria de automobile, aerospatiala, bunuri de larg consum, electrocasnice, telecomunicatii si companii nationale guvernamentale sau administrative.


Selectati o gama de produse, verificati ce este disponibil si daca gasiti un produs care va intereseaza consultati detaliile si specificatiile disponibile.


Sonometre: descopera aici gama completa cu detalii


Traductoare si conditionare: microfoane, preamplificatoare, hidrofoane, accelerometre, traductoare de forta, ciocane de impact, traductoare fara contact amplificatoare de conditionare, cabluri si accesorii.


Sisteme de achizitie, analiza si solutii postprocesare pornind de la platforma de achizitie si analiza multicanal PULSE la analizoare audio si pentru telecomunicatii.


Solutii in protectia mediului pentru masurarea / monitorizarea, evaluarea, calculul si predictia zgomotului ambiant si la locul de munca, masurarea si determinarea acusticii cladirilor si incaperilor.  


Sisteme de calibrare de mare precizie pornind de la simple calibratoare portabile pana la sisteme de etalonare primara sau secundara destinate laboratoarelor de metrologie.


Solutiile particularizate asigura clientilor produse configurabile si flexibile pentru indeplinirea cerintelor lor unice.


Vizitati galeria foto de Produse si aplicatii Brüel & Kjær

    1