Vibrometre | Vibratiile transmise omului | Aplicatii Software | Configuratii Hardware

Analizoare de zgomot si vibratii

Gama de analizoare multicanal PULSEPULSE™ este platforma de analiza pentru sunete si vibratii de la Brüel & Kjær.

Impreuna cu gama variata de aplicatii software si configuratii hardware PULSE este astazi cel mai popular analizor din lume vandut in numar de peste 10.000 sisteme.

Familia hardware/software PULSE fundatia solida pe baza careia se poate construi sistemul care sa satisfaca cerintele prezente, si care poate fi dezvoltat in viitor. Modularitatea, expandabilitatea si dezvoltarea continua de noi aplicatii si hardware PULSE, asigura investitia in prezent si in viitor.

Real-time

Capabilitatea de analiza in timp real a PULSE inseamna ca exista cea mai stransa legatura intre cauza si efect. Se pot vizualiza rezultatele instantaneu pe ecran in timp ce ele sunt masurate.

Multi-analiza

Multi-analiza PULSE inseamna ca se pot efectua simultan determinari FFT, 1/n-octava (CPB), analiza de armonici si banda larga pentru acelasi canal/semnal de intrare.

Aplicatii PC

PC-ul dumneavoastra este analizorul! PULSE va ofera libertatea de a efectua masurarile pe teren si procesa datele cand doriti. PULSE face din compulterul personal propriul dumneavoastra analizor de semnal.

Citeste mai mult despre:
configuratii hardware
aplicatii software
vibratiile corpului uman

 

 


Aici puteti consulta online catalogul de analizoare Bruel & Kjaer (Catalog online)

    1