Bine ați venit la Enviro Consult!

Enviro Consult s-a înființat în 2003, din pasiunea găsirii soluțiilor pentru problemele legate de acustică și vibrații.

 

Enviro Consult este reprezentant pentru România al:

Comercializăm toată gama de produse în domeniul zgomotului și vibrațiilor, începând de la cabluri și mufe, până la sonometre și sisteme multi-canal, de la softuri de prelucrare date până la programe complexe de realizare a hărților acustice pentru întregul oraș.

 

Laborator pentru măsurarea zgomotului și vibrațiilor

Orientarea către client, dedicarea, integritatea și inovația sunt principiile de bază pe care se bazează compania noastră. Toți acești factori se combină pentru a ne permite să desfășurăm o muncă profesională de înaltă calitate, care să ne permită să facem față provocărilor cu care ne confruntăm și să îmbunătățim calitatea soluțiilor noastre. Certificările primite în acest sens, de la RENAR – Asociația de Acreditare din România, Ministerul Sănătății, Ministerul Mediului, precum și multe alte autorități locale întăresc și susțin calitatea serviciilor noastre.

 

Cursuri de pregătire în domeniul acusticii și vibrațiilor

Fiecare curs ia în considerare dorințele specifice ale fiecăruia dintre clienții noștri. Pentru a garanta o soluție personalizată, noi creștem continuu nivelul de cunoștințe al echipei noastre.

 

Hărți de zgomot

Asigurăm uniformitatea metodei noastre și etapizăm proiectele la care lucrăm pentru a implementa astfel noi cunoștințe, abilități și vizualizări în beneficiul clientului, pentru orice proiect de consultanță vibro-acustic și de măsurare.

 

Dedicație: dăm totul

Nu luăm găsirea și păstrarea clienților noștri ca pe o afacere încheiată. Zi de zi, ne dedicăm cu entuziasm și pasiune clienților noștri, oferindu-le sprijinul și expertiza necesare, chiar și după terminarea relației formale.

 

Integritate: ne respectăm promisiunile

Credem că este important ca clienții noștri să fie mulțumiți. Organizația noastră funcționează conștient cu linii scurte de comunicare și principii clar definite. Ne ținem promisiunile. Respectăm cerințele clienților noștri și acordurile încheiate cu aceștia respectând în același timp legile și reglementările în vigoare. Deci toată lumea știe la ce să se aștepte.

 

Inovație: produse și servicii revoluționare

Portofoliul nostru de produse este format din produse și soluții revoluționare și de ultimă generație în domeniul tehnicilor de măsurare a zgomotului și vibrațiilor. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să măsurați și să gestionați calitatea sunetului și vibrațiilor produselor dvs. ajutându-vă la păstrarea unui mediu ambiant liniștit și sănătos.

Vânzarea produselor și serviciilor noastre pentru măsurarea sunetului și vibrațiilor, în sensul cel mai larg al cuvântului, este pasiunea noastră, marele nostru atu și obiectivul nostru final.

Motto-ul nostru este: Zgomotul e muzică pentru noi!