Enviro Consult
126
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-126,page-child,parent-pageid-22,stockholm-core-2.0.4,select-child-theme-ver-0.1.0.1604047045,select-theme-ver-6.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_center

Politica de confidențialitate

INTRODUCERE ȘI SCOP

Enviro Consult S.R.L (numită mai departe și „noi”) tratează cu cea mai mare seriozitate confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Considerăm că este datoria noastră de a avea grijă să păstrăm securitatea datelor cu caracter personal și să ne asigurăm că toate datele personale sunt utilizate și stocate în conformitate cu legile pentru protecția datelor. Cultura respectului nostru înseamnă că nu folosim în mod greșit datele personale aflate în posesia noastră.

Apreciem interesul pe care l-ați arătat în noi, produsele și serviciile noastre vizitându-ne la https://www.envi.ro/( numit și„ site-ul web ”) sau citind oricare dintre comunicațiile noastre online prin canale, cum ar fi paginile noastre de social media (numite colectiv „ Canalele online ”). Această politică de confidențialitate explică ce fel de date cu caracter personal sunt colectate și cum sunt folosite de Enviro Consult atunci când interacționați cu noi, cum ar fi prin vizita site-ului nostru web,

utilizarea sau achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, contactul dvs. cu asistența pentru clienți, abonamentul dvs. la buletine informative, participarea dvs. la site-urile noastre web sau orice altă interacțiune cu Enviro Consult, incluzând fără limitare toate colectările online și offline de date cu caracter personal și drepturi cu privire la datele dvs. personale.

Această politică de confidențialitate poate fi modificată de-a lungul timpului și a fost modificată ultima dată în ianuarie 2020. Cea mai actualizată politică de confidențialitate este publicată pe Site-ul Web și vă încurajăm să consultați periodic site-ul Web pentru orice modificări la această politică de confidențialitate.

CINE SUNTEM NOI 

Enviro Consult este furnizorul de tehnologie avansată pentru măsurarea și gestionarea calității sunetului și vibrațiilor. Ne folosim experiența dobândită și o gamă completă de produse și soluții pentru a ajuta clienții noștri să rezolve provocările apărute în domeniul sunetelor și vibrațiilor. Începând cu 2003 calitatea serviciilor noastre au stabilit standardul la care se raportează ceilalți.

 

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU DATELE DVS. PERSONALE? 

Enviro Consult SRL  cu sediul social în Bucuresti, Str Popa Tatu, nr. 62A, bl. C, birou C8, parter, tel: 021 3118080, fax: 021 3118080, este operatorul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal care se încadrează în domeniul de aplicare al acestei politici de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, utilizarea site-ului web, produsele, serviciile, soluțiile, evenimentele sau relațiile dvs. cu noi, în legătură cu utilizarea de către noi a datelor dvs. personale sau a drepturilor dvs. în legătură cu datele dvs. personale, ne puteți contacta prin e-mail gdpr@envi.rosau prin utilizarea formularului de contact de aici.

ÎN CE SCOPURI PROCESĂM DATELE PERSONALE? 

1. Pentru a răspunde la întrebările dvs. și a vă urmări solicitările

Ce presupune acest scop?

Dacă luați legătura cu noi la adresa gdpr@envi.ro sau prin formularul de contact de pe site-ul nostru web, vă vom răspunde la întrebarea dvs. utilizând datele dvs. personale.

Pe ce bază legală prelucrăm datele cu caracter personal?

Procesăm datele dvs. personale pe baza interesului nostru legitim în gestionarea relației noastre cu clienții existenți și potențiali, furnizori, vânzători și parteneri de afaceri.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă prelucrăm numele, datele de contact, corespondența dvs. cu Enviro Consult și orice alte date personale necesare pentru a răspunde la întrebarea dvs.

2. Pentru procesarea comenzii și plăților și pentru furnizarea serviciilor

Ce presupune acest scop?

Folosim datele dvs. personale pentru a procesa și livra comanda dvs., pentru a raporta starea comenzii și pentru a vă contacta cu privire la tranzacție (de exemplu, în cazul în care tranzacția eșuează), precum și pentru furnizarea de servicii.

Pe ce bază legală prelucrăm datele cu caracter personal?

Procesăm datele dvs. personale pe baza faptului că este necesar pentru executarea unui contract între dvs. și noi. Dacă nu furnizați informațiile solicitate, Enviro Consult nu va putea prelucra comanda și / sau nu vă va oferi servicii.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă prelucrăm numele și datele de contact, cardul de credit și alte informații de plată.

3. Pentru dezvoltarea și îmbunătățirea produselor și / sau serviciilor

Ce presupune acest scop?

Procesăm datele dvs. personale pentru a evalua și îmbunătăți produsele și serviciile noastre. Transformăm datele dvs. personale în statistici sau date agregate pentru a analiza comportamentul clienților și pentru a ajusta ofertele clienților noștri. Noi, de asemenea, pe o bază agregată (adică într-un mod care face acest lucru fără identificare personală), efectuăm cercetări privind tendințele pieței prin analize statistice pentru a ne evalua și a ne adapta produsele și marketingul.

În acest scop, analizăm cât de des citiți mesajele noatre și vizitați site-ul nostru web, pe ce pagini faceți clic și ce produse sau servicii ați achiziționat prin intermediul site-ului nostru web. Pe baza acestor informații, putem face ajustări la ofertele noastre, la buletinele informative sau la site-ul nostru, precum și să ne avem promoțiile mai bune.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm datele dvs. personale pe baza interesului nostru legitim de a dezvolta și îmbunătăți ofertele noastre pentru clienții noștri în vederea adaptării la nevoile clienților și tendințele și evoluțiile mai largi ale pieței.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop? 

În acest scop, vă procesăm datele de contact, datele personale (cum ar fi numele și data nașterii), informațiile de plată și tranzacția, istoricul, datele dvs. demografice (cum ar fi țara și limba preferată) și corespondența dvs. cu noi. De asemenea, procesăm datele generate de utilizarea site-ului web, cum ar fi adresa IP, paginile web vizitate, comportamentul dvs. de clic și navigare și durata sesiunii.

4. Pentru a vă oferi funcționalitățile site-ului nostru web și pentru managementul său tehnic și funcțional

Ce presupune acest scop?

Procesăm datele dvs. tehnice pentru a vă oferi funcționalitățile site-ului nostru web și pentru a permite administratorilor site-ului nostru să ne gestioneze și să îmbunătățească performanța site-ului web. Dacă introduceți date în site-urile noastre web (cum ar fi preferința produsului sau locația dvs.) pentru a primi informații relevante sau funcționalități, Enviro Consult prelucrează aceste date pentru a vă oferi informațiile sau funcționalitățile solicitate.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm datele dvs. personale pe baza interesului nostru legitim de a menține funcționalitatea site-ului nostru web și de a putea prelucra plăți prin intermediul site-ului nostru web.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, procesăm datele personale pe care le-ați introdus pe site-ul nostru web sau care sunt generate din funcționalitățile pe care le-ați utilizat pe site-ul Web și datele tehnice de pe dispozitivul dvs., cum ar fi adresa dvs. IP, browserul de internet pe care îl utilizați, paginile vizitate pe site,

comportamentul dvs. de clic și de navigare și durata sesiunii.

5. Dacă este cazul, pentru a deschide și administra contul dvs. de site și a păstra confidențialitatea acestuia

Ce presupune acest scop?

Trebuie să ne furnizați datele dvs. personale dacă alegeți să vă înregistrați și să deschideți un cont la noi. La crearea contului, vom trimite informațiile personale de autentificare.

De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a vă administra și securiza contul – de exemplu, putem schimba parola pentru tine.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm acest lucru pe baza interesului nostru legitim în (i) gestionarea relațiilor noastre cu clienții printr-o gestionare eficientă a contului și

(ii) protejarea confidențialității și integrității rețelelor noastre de informații, inclusiv a conturilor site-ului Web.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă prelucrăm numele, adresa de e-mail, titlul, numărul de telefon, sexul și data nașterii, adresa, orice alte informații pe care le ați adăugat în contul dvs., datele dvs. de autentificare și datele de autentificare pentru securitate (cum ar fi parolele, indicii de parolă și informații similare) care

ne permite să vă autentificăm și să vă oferim acces la contul dvs.

6. Pentru managementul relațiilor cu clienții

Ce presupune acest scop?

Enviro Consult vă va trimite comunicații în scopul realizării relațiilor și a gestiunii contului, precum și a comunicării, acolo unde este necesar.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm acest lucru pe baza interesului nostru legitim de a stabili și menține relații continue cu clienții.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă prelucrăm numele și datele de contact, datele personale precum numele și data nașterii, preferințele de contact, informații și date despre tranzacții, dacă optați sau nu să primiți newsletter-ul nostru și corespondența dvs. cu noi.

 

7. În scopuri de marketing direct

Ce presupune acest scop?

Gama noastră de produse, servicii și soluții este în continuă evoluție pentru a se potrivi cu piețele din ce în ce mai sofisticate în care operează. În acest scop, vă putem oferi informații despre aceleași produse, servicii, soluții, promoții și oferte similare sau similare pe care le-ați primit sau despre care ați întrebat și care vă pot interesa.

De asemenea, vă putem invita să participați la cercetarea de piață sau să solicităm feedback despre evenimentele, produsele, serviciile și soluțiile noastre.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

De obicei, prelucrăm datele dvs. personale pe baza consimțământului dvs., pe care îl puteți retrage, renunțând la primirea mesajelor de marketing în orice moment și gratuit. Cu toate acestea, în cazuri limitate, vă putem trimite mesaje de marketing fără a vă solicita acordul. Veți avea întotdeauna opțiunea de a renunța la primirea acestor comunicări urmând instrucțiunile incluse în fiecare comunicare. Dacă doriți să renunțați, nu vă vom mai trimite marketing direct.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

Vă procesăm numele și datele de contact, istoricul plății, comenzile și tranzacțiile dvs., datele generate din sondajele de piață.

8. Pentru analize organizaționale, raportare de gestiune, achiziție și cesionare și pentru executarea proceselor de afaceri și interne administrare

Ce presupune acest scop?

Enviro Consult prelucrează datele dvs. personale în pregătirea, raportărea și analiza de gestiune folosind date personale agregate. De asemenea, efectuăm sondaje pentru clienți, furnizori și parteneri de afaceri pentru a afla mai multe despre părerile și opiniile dvs. ca parte a acestui proces de raportare. În plus, datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate în contextul fuziunilor, achizițiilor și cesiunilor și în scopul de a gestiona astfel de tranzacții.

Procesăm datele dvs. personale în performanța generală și în administrarea internă a afacerii noastre, inclusiv în legătură cu activul și comanda de management. Mai mult, datele dvs. personale pot fi utilizate atunci când efectuăm audituri și investigații pentru a respecta legile aplicabile,

obligațiile și / sau politicile interne ale Enviro Consult, gestionarea bazelor de date despre clienți, furnizori și partenerii noștri de afaceri.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru finanțe și contabilitate, arhivare și asigurare, contabilitate și în contextul soluționării litigiilor.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm datele dvs. personale pentru a satisface interesul nostru legitim de a opera activitățile zilnice ale Enviro Consult și de a ne dezvolta și să implementa planuri de afaceri.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, putem prelucra datele dvs. de contact, datele personale (cum ar fi numele și data nașterii dvs.), datele de plată și tranzacție (inclusiv informații despre credit și plăți și istoricul comenzilor), răspunsul dvs. la sondajele noastre, datele stocate pe sistemele IT ale Enviro Consult, date

generate în timpul executării contractului dvs. cu Enviro Consult și corespondența dvs. cu Enviro Consult.

9. Pentru a respecta legea

Ce presupune acest scop?

Enviro Consult prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru a se conforma legilor și reglementărilor (cum ar fi legătură cu conduita fiscală și de afaceri și diligența cuvenită sau obligații, inclusiv cunoașterea clienților) și aceasta poate implica dezvăluirea datelor dvs. personale către guvern sau alte organe de supraveghere.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta orice obligații legale sau de reglementare la care am putea fi supuși.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă prelucrăm datele de contact, cum ar fi adresa și adresa de e-mail, detaliile personale, cum ar fi numele și data de naștere, informații despre plată, istoricul tranzacțiilor (inclusiv istoricul comenzilor), numărul de înregistrare la Registrul Comerțului și detaliile fiscale și orice alte informații solicitate de guvernul sau autoritatea de supraveghere relevantă.

10. Pentru a proteja sănătatea, siguranța, securitatea și pentru a asigura integritatea

Ce presupune acest scop?

Dacă sunteți invitați la sediul nostru, prelucrăm datele dvs. personale pentru a ne proteja angajații, clienții, furnizorii și partenerii de afaceri, precum și activele acestora. Ca atare, vă autentificăm și putem verifica datele personale în liste sau registre ale guvernului și / sau ale autorităților care sunt disponibile publicului. Dreptul de acces în cadrul sediului nostru poate fi limitat.

Pe ce bază legală prelucrăm datele dvs. personale?

Procesăm datele dvs. personale în conformitate cu interesul nostru legitim de a proteja sănătatea și siguranța noastră sau a altora, precum și de autentificare a terțului și a drepturile de acces în timp ce se află în sediul nostru.

Ce date cu caracter personal prelucrăm în acest scop?

În acest scop, vă procesăm numele, data nașterii, informațiile de plată și istoricul tranzacțiilor, precum și istoricul dvs. de vizitare la sediul nostru.

CÂT TIMP ÎȚI REȚINEM DATELE PERSONALE? 

Vom păstra datele dvs. personale atât timp cât este necesar pentru scopurile enunțate mai sus și așa cum v-au fost comunicate în momentul colectării.

Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioadele de păstrare a datelor includ următoarele:

Păstrarea în caz de întrebări : putem păstra datele dvs. personale pentru o perioadă rezonabilă după ce ați întrebat despre evenimente, produse, servicii sau soluții, în cazurile de întrebări ulterioare de la dvs.

Păstrarea în conformitate cu cerințele legale și de reglementare : vom lua în considerare dacă trebuie să păstrăm datele dvs. personale după perioada de păstrare în caz de întrebări (de mai sus) din cauza cerințelor legale sau de reglementare la care pot fi supuse. Unele sau toate aceste criterii pot

să fie relevante pentru păstrarea datelor dvs. personale colectate de la dvs. în legătură cu evenimentele, produsele, serviciile, soluțiile și / sau utilizarea site-ului nostru web.

Păstrarea permisă în conformitate cu legea aplicabilă : vom continua să păstrăm datele dvs. personale acolo unde este necesar pentru a vă oferi serviciile noastre. Păstrarea acestor date cu caracter personal este necesară pentru urmărirea intereselor noastre legitime sau acolo unde este necesară în scopuri de interes public.

COOKIES

De asemenea, colectăm informații prin utilizarea cookie-urilor. Cookie-urile sunt mici fișiere de informații care salvează și preiau informații despre vizita dvs. în Site web – de exemplu, numele de domeniu al furnizorului de servicii de internet, paginile pe care le-ați accesat și când. Este posibil să procesăm datele pe care le colectăm pentru a vă oferi o experiență perfectă, consecventă și personalizată, cum ar fi oferirea de recomandări personalizate bazate pe utilizarea site-ului web.

Citiți mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum le puteți dezactiva în politica  noastră privind cookie-urile, care poate fi găsită aici.

Cine are acces la datele dvs. personale? 

Accesul la datele dvs. personale în cadrul Enviro Consult

Datele dvs. personale vor fi disponibile în cadrul Enviro Consult numai celor care au nevoie de acces la date și numai în măsura necesară pentru îndeplinirea scopurilor specificate secțiunea „ÎN CE SCOPURI PROCESĂM DATELE PERSONALE?”(mai sus).

Vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt protejate în mod corespunzător.

Accesul terților la datele dvs. personale

Următoarele terțe părți au acces la datele dvs. personale, dacă este relevant:

  • bănci
  • Firme de asigurări
  • Furnizori IT, inclusiv administratorii site-ului web
  • Contabili și specialiști
  • Organisme guvernamentale și de reglementare și alte terțe părți cărora trebuie să dezvăluim informații în conformitate cu legislația aplicabilă, dacă trebuie să ne conformăm cu o hotărâre judecătorească sau la o cerere din partea unei autorități de reglementare sau în cadrul unui proces legal similar, sau altfel, dacă este necesar, pentru a respecta o obligație legală
  • Terțe părți în cauză sau consilierii lor profesioniști, în cazul fuziunii, achiziției sau oricărei forme de vânzare a unora sau a tuturor activelor noastre.

În cazul în care terților li se oferă acces la datele dvs. personale, Enviro Consult va lua măsurile contractuale, tehnice și organizatorice necesare pentru a se asigura că datele dvs. personale sunt prelucrate numai în măsura în care este necesară o astfel de prelucrare. Dacă datele dvs. personale sunt transferate către un destinatar dintr-o țară care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, Enviro Consult va încheia acorduri cu terțele părți implicate, asigurându-se limitarea scopurilor pentru care datele dvs. personale pot fi utilizate și dezvăluite și protejarea adecvată a datelor dvs. personale.

Date cu caracter personal obținute de la terți

Lucrăm îndeaproape cu terți (inclusiv parteneri de afaceri, subcontractanți în servicii tehnice, de plată și livrare, rețele de publicitate, furnizori de informații de analiză și de căutare) și putem primi date personale despre dvs. de la ei. Aceste date obținute de la terți vor fi păstrate în conformitate cu aceeași procedură descrisă în această politică de confidențialitate și cu orice restricții suplimentare impuse de terțul partener asupra datele dvs. personale.

CUM SUNT SECURIZATE DATELE PERSONALE?

Enviro Consult a luat măsuri adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale. Enviro Consult a implementat adecvat măsuri tehnice, fizice și organizatorice pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, deteriorarea, modificarea, divulgarea sau accesul neautorizat, precum și toate celelalte forme de prelucrare ilegală (inclusiv, dar fără a se limita la, colectarea inutilă).

Utilizăm protocolul de securitate standard Secure Sockets Layer (SSL), standardul în industria IT, pentru a codifica informații mai sensibile, cum ar fi numerele cardurilor de credit pentru online, tranzacții de cumpărare prin intermediul site-ului Web. Utilizăm cea mai recentă tehnologie de criptare pe 128 de biți în toate domeniile site-ului, care necesită furnizarea de servicii, informații personale sau de cont. Aceasta înseamnă că informațiile despre cardul de credit pe care le trimiteți sunt criptate de computerul dvs., iar apoi sunt decriptate din nou pe pagina noastră limitând riscul ca alte persoane să acceseze informațiile dvs. private în timpul transferului. Puteți verifica acest lucru căutând o pictogramă de blocare închisă în partea de jos a browserului dvs. sau căutați „https” la începutul adresei paginii web.

În timp ce utilizăm criptarea pentru a proteja numerele cărților de credit și informații similare despre tranzacții, vă rugăm să știți că nu există nicio metodă de transmitere a acestor date 100% securizat. Deși luăm măsuri rezonabile de securitate pentru a vă proteja datele personale atunci când le primim, trebuie să vă asigurați că luați și dvs. măsurile adecvate pentru a vă proteja datele personale.

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Canalele noastre online pot conține link-uri către alte site-uri web de interes. Cu toate acestea, după ce ați utilizat aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru sau canalul nostru, ar trebui să rețineți că noi nu deținem niciun control asupra celuilalt site web . Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri și astfel de site-uri nu sunt reglementate de această politică de confidențialitate. Ar trebui să manifestați prudență și să consultați politica de confidențialitate aplicabilă site-ul web în cauză.

DREPTURILE VOASTRE

 

Aveți o serie de drepturi în conformitate cu legea aplicabilă privind protecția datelor cu privire la prelucrarea noastră a datelor cu caracter personal. Acestea includ:

  • dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale;
  • dreptul de a solicita corectarea oricăror date cu caracter personal pe care le deținem;
  • în anumite condiții:
    • dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale;
    • dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor dvs. cu caracter personal;
    • dreptul de a vă transfera datele personale către un alt operator;
  • acolo unde ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru prelucrare, dreptul de a retrage acest consimțământ;
  • dreptul de a depune o plângere Autoritatea Națională de protecție a datelor (în România, aceasta este ANSPDCP – dataprotection.ro).

Dacă doriți să vă exercitați unul sau mai multe din aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți un mesaj (inclusiv orice documente justificative) către managerul de protecție a datelor Enviro Consult prin scrisoare la adresa noastră sau prin e-mail la gdpr@envi.ro.  Rețineți că, pentru a putea răspunde la solicitarea dvs., este posibil să vă solicităm să vă verificați identitatea.

Vă rugăm să rețineți că unele (sau toate) din aceste drepturi nu pot fi disponibile. În plus, putem respinge cererile care sunt în mod nejustificat repetitiv, necesită efort tehnic disproporționat (de exemplu, dezvoltarea unui nou sistem sau schimbarea fundamentală a unei proceduri existente), creează riscuri asupra confidențialității altora sau nu ar fi extrem de practic (de exemplu, cereri cu privire la informațiile care se află pe sisteme de rezervă).

Vă recomandăm să actualizați propriile date personale prin intermediul contului dvs. pe site-ul nostru Web. Dacă v-ați înregistrat pe site-ul nostru web, vă puteți autentifica în contul dvs. pentru a vă actualiza datele personale și preferințele de marketing.

Această Politică de Confidențialitate a fost publicată prima dată pe 21 august 2019 și intră în vigoare imediat.