Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær)

 

Fondată în 1942, compania daneză Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurement (actualul Hottinger Brüel & Kjær) este primul producător de aparate de masură de precizie în domeniul acusticii și vibrațiilor din lume. Astfel, primul microfon de masură, primul analizor audio de frecvență, primul sonometru cu filtre de 1/1 si 1/3 octavă din lume poartă sigla Brüel & Kjær.

Întotdeauna deschisă la inovații, de la prima gamă completă de microfoane până la primul analizor multicanal, Brüel & Kjær stabilește noi standarde în domeniul acusticii, deoarece nu numai clientul trebuie să fie mulțumit, ci și cerințele legislației trebuie îndeplinite.

Principalele calități ale aparaturii Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær) sunt fiabilitatea și stabilitatea, microfoanele B&K (actualul HBK) având stabilitatea estimată pe termen lung mai mare de 1000 ani/dB. Aparatele Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær) care functioneaza corect si dupa mai mult de 30 de ani de la fabricarea lor, sunt o imagine obișnuită în laboratoarele din întreaga lume.

Cerințele din legislația internațională si națională ne obligă să avem documente care să certifice ca aparatele folosite sunt calibrate si pot fi verificate la orice laborator de metrologie națională.

Dictonul Brüel & Kjær “Knowledge is for sharing !” este confirmat de fondarea Universitații Brüel & Kjær în Danemarca, la sediul firmei din Nærum, loc unde toți specialiștii în domeniu pot afla și testa ultimele descoperiri și pot avea o contribuție activă la realizarea unor noi inovații.

Despre EnviroSuite

EnviroSuite este un furnizor global de soluții pentru mediu. Sistemele monitorizează continuu o serie de factori de mediu precum zgomotul, vibrațiile, cantitatea de praf, calitatea aerului sau mirosurile. Peste 250 de aeroporturi – și sute de companii din alte industrii, cum ar fi birouri de proiectare, companii de construcții, guvern, etc. – utilizați produsele și serviciile EnviroSuite pentru a gestiona impactul acestora asupra mediului și pentru a sprijini comunitatea.

EnviroSuite este listată la bursă.