Analizoare multi-canal

multicanalAchiziția de semnal începe cu analizoare multi-canal. Sistemele noastre multi-canal încep cu pachete preconfigurate care includ tot ce aveți nevoie pentru a începe: hardware, software și asistență. Oferim sisteme mici pentru utilizare rapidă și limitată și module robuste de achiziție de date care transmit date către o interfață intuitivă iPad® pentru evaluarea comparativă a zgomotului, vibrațiilor și durității (NVH) auto. module de achiziție și hardware DAQ, care este flexibil, astfel încât să îl puteți reconfigura în alte scopuri. Vă oferim front-end-uri mici și portabile care se conectează direct la un computer și vă permite să conectați module în rețele și să le distribuiți în jurul unui obiect de testare mare, cum ar fi un avion, în timpul testării vibrațiilor la sol. De asemenea, puteți combina sisteme separate sau puteți adăuga module noi.

Sistemul de achiziție de date LAN-XI oferă un sistem multicanal stabil, modular și scalabil.

Gama de analizoare multicanal PULSE

PULSE este platforma de analiză pentru sunete si vibrații de la Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær).Împreună cu gama variată de aplicații software și configurații hardware PULSE este astăzi cel mai popular analizor din lume vândut în număr de peste 10.000 sisteme.

Familia hardware/software PULSE, fundația solidă pe baza căreia se poate construi sistemul care să satisfacă cerințele prezente și care poate fi dezvoltat în viitor. Modularitatea, expandabilitatea și dezvoltarea continuă de noi aplicații și hardware PULSE,  asigură investiția în prezent și în viitor

 

PHOTON+ analizor de semnal

Mic, rapid, alimentat USB, PHOTON+ transformă orice PC într-un analizor portabil multicanal pentru analiza zgomotului și vibrațiilor. Alimentat de la portul USB 2.0 PHOTON+ funcționează cu bateria laptopului astfel încât poate fi luat oriunde pe teren.

 

Sonoscout

Sonoscout este un sistem extrem de portabil, care înregistrează rapid date NVH și validează rezultatele imediat, folosind un iPad.

Sonoscout pentru iPad, în combinație cu o unitate de achiziție date LAN-XI wireless, poate conecta traductoare, căștile cu microfoane binaurale și transmite datele la iPad, sau poate înregistra direct pe un card SD.