Enviro Consult
55
page-template-default,page,page-id-55,page-child,parent-pageid-149,stockholm-core-2.0.4,select-child-theme-ver-0.1.0.1604047045,select-theme-ver-6.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_center

PULSE

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Gama de analizoare multicanal PULSE

PULSE™ este platforma de analiză pentru sunete si vibrații de la Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær).

Împreună cu gama variată de aplicații software și configurații hardware PULSE este astăzi cel mai popular analizor din lume vândut în număr de peste 10.000 sisteme.

Familia hardware/software PULSE, fundația solidă pe baza căreia se poate construi sistemul care să satisfacă cerințele prezente și care poate fi dezvoltat în viitor. Modularitatea, expandabilitatea și dezvoltarea continuă de noi aplicații și hardware PULSE,  asigură investiția în prezent și în viitor.

Real-time

Capabilitatea de analiza în timp real a PULSE inseamnă că există cea mai stransă legatură între cauză și efect. Se pot vizualiza rezultatele instantaneu pe ecran în timp ce ele sunt măsurate.

Multi-analiza

Multi-analiza PULSE înseamnă că se pot efectua simultan determinări FFT, 1/n-octavă (CPB), analiza de armonici și banda largă pentru același canal/semnal de intrare.

Aplicații PC

PC-ul dumneavoastră este analizorul! PULSE vă oferă libertatea de a efectua măsurările pe teren și procesa datele cand doriți. PULSE face din computerul personal propriul dumneavoastră analizor de semnal.

Aici puteti consulta online catalogul de analizoare Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) (Catalog online)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]