Gama de analizoare multicanal PULSE

Pulse

PULSE este platforma de analiză pentru sunete si vibrații de la Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær).

Familia hardware/software PULSE, fundația solidă pe baza căreia se poate construi sistemul care să satisfacă cerințele prezente și care poate fi dezvoltat în viitor. Modularitatea, expandabilitatea și dezvoltarea continuă de noi aplicații și hardware PULSE,  asigură investiția în prezent și în viitor.

 

Sistemul nostru de achiziție de date LAN-XI este o familie versatilă de hardware, module și echipamente de achiziție semnal concepute pentru flexibilitate, robustețe și ușurință în utilizare.

Configurări de canal flexibile

Modulele noastre LAN-XI funcționează individual și sunt prevăzute cu un modul de alimentare cu baterie, puteți crea sisteme mici, robuste, cu număr redus de canale. Diferitele module de intrare și ieșire pot fi asamblate în cadre de 5 sau 11 module. Cadrele pot fi configurate împreună creând un sistem extrem de stabil – cu peste 1000 de canale.

Sisteme distribuite

Modulele noastre individuale pot fi distribuite aproape de obiectul de testare pentru a menține cablurile traductorului scurte pentru a evita zgomotul și cablurile încurcate. Conectate prin cabluri LAN – care furnizează și energie prin Ethernet (PoE) – aceste module creează sistemul ideal ideal pentru măsurători pe scară largă, cum ar fi teste de certificare a zgomotului de zbor, teste de vibrații la sol (GVT), teste de trecere auto și auto -monitor de zgomot (SNMS).

Versatilitate

Versatilitatea și flexibilitatea sunt în centrul LAN-XI. Puteți elimina cu ușurință modulele pentru a împărți sistemele de achiziție a datelor pentru măsurători simple sau puteți combina modulele atunci când sunt necesare teste mari. Puteți atașa mai multe tipuri diferite de panouri de intrare pentru a conecta traductoarele la alegere. În cazul în care nevoile dvs. se schimbă în timp, puteți adăuga cu ușurință module suplimentare sau conexiuni multicanal specializate, permițând o rată mai mare de eșantionare a datelor sau traductoare de punte.

Protocol OPEN-API (licență inclusă)

LAN-XI Open API este o interfață ușoară, independentă de platformă, pentru programarea hardware-ului de achiziție de date LAN-XI din propriul dvs. software (sau terță parte). Interfața LAN-XI Open API este un protocol fir bazat pe tehnologiile REST și JSON.

Real-time

Capabilitatea de analiza în timp real a PULSE inseamnă că există cea mai stransă legatură între cauză și efect. Se pot vizualiza rezultatele instantaneu pe ecran în timp ce ele sunt măsurate.

Multi-analiză

Multi-analiza PULSE înseamnă că se pot efectua simultan determinări FFT, 1/n-octavă (CPB), analiza de armonici și banda largă pentru același canal/semnal de intrare.

Aplicații PC

PC-ul dumneavoastră este analizorul! PULSE vă oferă libertatea de a efectua măsurările pe teren și procesa datele cand doriți. PULSE face din computerul personal propriul dumneavoastră analizor de semnal.
Aici puteti consulta online catalogul de analizoare Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) (Catalog online)’

Cere ofertă