Sonometre Bruel & Kjaer

buchet de sonometre
Familia de sonometre Hottinger Bruel&Kjaer

Vă oferim o gamă largă de sonometre integratorare și analizoare de zgomot care acoperă toate aplicațiile, începând cu măsurători particulare ale nivelurilor de zgomot până la analiza aprofundată a zgomotului din mediul înconjurator, de la măsurători de bandă largă până la analiza în timp real în benzi de frecventă de 1/1 si 1/3 octavă cu înregistrare de semnal și audio.

Ce este un sonometru?

Familia de analizoare de zgomot și sonometre Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) este compusă din:

Analizorul dublu canal 2270 – modelul inovator de ultima generație Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær) Tip 2270, creat ca variantă îmbunătățită a analizorului 2250, este destinat aplicațiilor avansate de determinare, analiză și înregistrare a zgomotului și vibrațiilor.

Sonometru integrator 2250 – conține un set de module software interne, inclusiv analiza de frecvență și înregistrare semnal (logging) și sunet în vederea redării – module disponibile separat, ce pot fi ușor activate prin coduri software de licență – sau prin comandarea a exact ceea ce se dorește, direct din fabrică.

Sonometru digital  2250L (light) – este un aparat robust, eficient, elegant și foarte ușor de manevrat. A fost creat special pentru măsurători în domeniul ocupațional și al mediului înconjurător, în conformitate cu toate standardele naționale și internaționale.

Sonometru 2245 – Cel mai nou sonometru de la Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) este, de fapt, un pachet complet destinat măsurării zgomotului, mai rapid, mai ușor și fără nicio dificultate.

Sonometru 2255 – Cel mai nou sonometru de la Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) proiectat pentru utilizatorii cu sarcini de lucru variate și complexe, poate fi considerat un instrument de încredere pentru a face treaba în mod eficient și cu încredere maximă.