2270 Analizor dublu canal

Modelul inovator de ultima generație Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær) Tip 2270, creat ca variantă îmbunătățită a analizorului 2250, este destinat aplicațiilor avansate de determinare, analiză și înregistrare a zgomotului și vibrațiilor.

Această a patra generație inovatoare de analizoare portabile Brüel & Kjær (actualul Hottinger Brüel & Kjær) (din care face parte și 2270) a fost proiectată pe baza unor cercetări îndelungate conducând la concluzia că acest instrument trebuie sa fie ușor și sigur de utilizat și în același timp să încorporeze caracteristici inteligente.

Combinarea module software si hardware-ul inovativ face din acest instrument o soluție dedicată pentru efectuarea de măsurări de înaltă precizie în mediul ambiant, în domenii ocupaționale și industriale.

Caracteristici distinctive față de 2250:

  • Camera video integrată
  • Capabilitate de măsurare pe 2 canale
  • Modul acustica clădirilor – Acustica clădirilor reprezintă evaluarea izolării acustice în clădiri. Important pentru starea de confort a locuitorilor, la locul de munca sau spații publice.
  • Modul acustica clădirilor – 2 canale – Permite măsurarea simultană în camera sursă și camera receptor pentru evaluarea izolării acustice și a altor parametri în conformitate cu cerințele legislative.
  • Sistem portabil de măsurare intensitate acustică – cu modulul intern BZ 7233 și sonda de intensitate tip 3654 poate măsura intensitatea acustică conform IEC 61043

Pentru a vă familiariza și a testa gratuit un sonometru 2250L/2250/2270 puteți descărca de aici aplicația DEMO care simulează un sonometru pe PC-ul dvs.

Despre 2270: 

Descarcă aici prospectul în limba romană a sonometrului 2270
Scurtă prezentare a sonometrului 2270
Descarcă aici lista de accesorii disponibile opțional pentru 2270
Descarcă manualul de utilizare

Modulele software interne disponibile pentru 2250 și 2270: