BZ-7302: WORK NOISE PARTNER PENTRU SONOMETRELE B&K 2245 ȘI HBK 2255

 

Această soluție de studiu bazată pe SLM vă simplifică sarcina de a asigura conformitatea cu standardele și siguranța angajaților, inclusiv datele pentru selectarea protecției auditive.

Împreună cu un sonometru HBK 2255 sau B&K 2245, Work Noise Partner este un set de instrumente complet și concentrat pentru măsurarea problemelor legate de zgomotul la locul de muncă, cum ar fi studiile privind expunerea la zgomot și reducerea riscului de pierdere a auzului indusă de zgomot. Pentru a se asigura că munca este efectuată corect, aplicația oferă o implementare completă a evaluării expunerii la zgomot în funcție de sarcină și de locul de muncă, în conformitate cu ISO 9612.

APLICAȚIE MOBILĂ

Odată ce aplicația Work Noise Partner este descărcată pe telefonul dumneavoastră din App Store®, toate capacitățile Work Noise Partner pot fi controlate fără fir de pe telefon. În plus, aplicația mobilă organizează măsurătorile în sarcini și grupuri de expunere și permite calcularea expunerii la zgomot pe durata zilei de lucru, în care utilizatorul atribuie o durată a sarcinii pentru a calcula o doză. Prin intermediul interfeței aplicației, pot fi încorporate imagini, note text și vocale și videoclipuri cu măsurătorile.

APLICAȚIE PENTRU PC

Când sondajul este finalizat, datele pot fi transferate pe un PC, fără fir sau cu ajutorul cablului USB furnizat. La fel ca și aplicația mobilă, aplicația Work Noise Partner PC organizează măsurătorile în sarcini sau grupuri de expunere care pot fi apoi adăugate la un calcul al expunerii pentru ziua de lucru. Dacă aplicația mobilă a fost utilizată pentru a organiza măsurătorile sau pentru a calcula expunerile la zgomot din ziua de lucru, acestea pot fi importate pe PC. Pentru a minimiza și mai mult nevoia de instruire suplimentară, software-ul este preconfigurat cu instrumentele necesare pentru a calcula expunerea, a crea rapoarte formatate, a exporta datele și calculele într-o foaie de calcul Microsoft® Excel®.

Software-ul Work Noise Partner PC funcționează, de asemenea, cu dozimetrul personal de zgomot tip 4448. Puteți importa măsurătorile de la dozimetru într-un proiect Work Noise Partner și puteți combina aceste date cu măsurătorile de la HBK 2255 sau B&K 2245 pentru a le compara și analiza după cum este necesar. Nu este necesară o licență separată.

DOMENII DE UTILIZARE

  • Sondaje de expunere la zgomot bazate pe sarcini sau pe locul de muncă, în conformitate cu ISO 9612
  • Prevenirea pierderii auzului
  • Gestionarea expunerii la zgomot
  • Asigurarea conformității cu reglementările
  • Măsurători pentru selectarea protecției auditive

Descarcă date despre produs                                                                                                                                           Cere oferta

FUNCȚII SUPLIMENTARE

Alte aplicații axate pe sarcini pentru sonometrele HBK 2255 sau B&K 2245 includ:

  • Enviro Noise Partner – evaluează zgomotul din mediul înconjurător pentru a asigura conformitatea cu standardele. Setul de instrumente focalizate vă asigură că aveți toate instrumentele necesare pentru muncă, inclusiv markeri pentru a izola sunetele (excludeți zgomotele superflue sau marcați zgomotele pertinente pentru o examinare suplimentară) și liste de verificare pentru a vă asigura că lucrarea este efectuată corect
  • Product Noise Partner – determinați emisiile de putere acustică sau măsurați nivelurile de presiune acustică, în conformitate cu standardele internaționale pentru conformitate cu reglementările, evaluare comparativă și etichetare. Suportul complet al fluxului de lucru vă simplifică sarcina și reduce la minimum șansele de erori