Noul sonometru 2245
Cel mai nou sonometru 2245, de la Bruel & Kjaer (actualul Hottinger Brüel & Kjær) este, de fapt, un pachet complet destinat măsurării zgomotului, mai rapid, mai ușor și fără nicio dificultate.

 

Soluții complete de măsurare a zgomotului

Sonometru 2245 este un sonometru clasa 1 și este o soluție completă de măsurare a zgomotului. Sonometrul poate fi utilizat independent, de sine stătător, dar caracteristicile sale sunt cu adevărat puse în valoare de aplicațiile special concepute pentru telefonul mobil și pentru computer, îmbunătățindu-l la un nivel neatins pana in prezent de sonometre. Măsurarea exactă a zgomotului, analiza si documentarea măsurării nu au fost niciodată mai ușoare!

 

Pregătit să fie…

…mai simplu

Are doar șapte butoane ușor de accesat si un ecran luminos si clar, cel mai bun de până acum pentru sonometre. B&K 2245 este foarte ușor si confortabil de utilizat.

 

…mai puternic

Corpul robust din cauciuc oferă o aderență sigură și fiabilă și este rezistent la praf și apă, cu protecție IP 55.

 

…mai ușor

Sonometru 2245 este proiectat pentru o utilizare ușoară și funcționează perfect cu aplicații intuitive pe telefonul mobil și pe computer.

 

…mai inteligent

Stația de andocare inteligentă opțională nu funcționează numai ca un încărcător rapid, ci transferă automat datele stocate în rețeaua dvs., unde este imediat pregătită pentru analiză și raportare pe computer.

 

…mai rapid

Software-ul PC este ușor de instalat și utilizat. Datele sunt transferate rapid și ușor pe computer și sunt organizate intuitiv, gata pentru analiză și raportare folosind instrumente preconfigurate, orientate către utilizator.

 

 

Soluții inteligente într-un singur pachet

Patru configurații ale dispozitivului sunt disponibile, iar actualizarea la o configurație superioară se poate face oricând.

B&K 2245 Noise Partner App

Configurația de bază, care poate fi folosită cu o pregătire și cunoștințe minime, este ideală pentru măsurători simple în bandă largă, măsurare universală a nivelului presiunii acustice și măsurare de zgomot de bază a produselor sau măsurători în medii de lucru și non-muncă.

B&K 2245 Exhaust Noise App

O configurație concepută special pentru a verifica respectarea nivelului de zgomot al sistemelor de evacuare. Setările de măsurare blocate și parametrii de măsurare optimizați reduc riscul de eroare și reduc timpul necesar și forța de muncă necesară pentru a face măsurarea corectă.

B&K 2245 Work Noise App

Evaluarea zgomotului la locul de muncă pentru a asigura respectarea și asigurarea siguranței lucrătorilor, inclusiv determinarea nevoii și a nivelului de protecție auditivă. Interfața vă ghidează prin sarcina completă și necesită o pregătire minimă pentru a asigura date corecte, valide și utilizabile.

B&K 2245 Enviro Noise App

Un set complet de instrumente pentru măsurarea și evaluarea zgomotului de mediu. Configurația vă asigură că aveți toate datele necesare măsurării, inclusiv etichete pentru marcarea sunetelor și evenimentelor (eliminarea evenimentelor deranjante sau marcarea zgomotului corespunzător pentru investigații suplimentare), cu posibilitatea de a configura propriile fluxuri de lucru de control pentru a vă asigura o măsurare efectuată corect.

 

B&K 2245 Enviro PD