Această soluție de măsurare bazată pe 2245 Work Noise Partner simplifică munca dvs. de a asigura respectarea standardelor și siguranța angajaților, inclusiv datele pentru selectarea protecției auditive

Această soluție pentru B&K 2245 este un set complet de instrumente pentru măsurarea problemelor legate de zgomotul profesional, cum ar fi determinările de expunere la zgomot și atenuarea riscului pentru pierderea auzului indusă de zgomot. Cu un rating IP55, sonometrul în sine este mai mult decât durabil pentru a fi utilizat în aproape orice mediu de lucru. Pentru a vă asigura că lucrarea este făcută corect, aplicația oferă o implementare completă a evaluării expunerii la zgomot bazată pe sarcini și pe locuri de muncă, conform ISO 9612.

Aplicație mobilă

Odată ce aplicația este descărcată pe telefonul dvs. din App Store®, toate funcțiile 2245 Work Noise Partner pot fi controlate fără fir de pe telefon. În plus, aplicația mobilă organizează măsurătorile în sarcini și grupuri de expunere și permite calculele expunerii la zgomot pentru ziua lucrătoare, unde utilizatorul atribuie o durată a sarcinii pentru a calcula o doză. Prin interfața aplicației, imagini, note de text și voce și videoclipuri pot fi încorporate cu măsurătorile.

Aplicație pentru PC

Când s-au încheiat determinările, datele pot fi transferate pe un computer, fără fir sau cu cablul USB furnizat. La fel ca aplicația mobilă, aplicația PC pentru 2245 Work Noise Partner organizează măsurările în sarcini sau grupuri de expunere, care pot fi apoi adăugate la calculul expunerii pentru o zi lucrătoare. Dacă aplicația mobilă a fost utilizată pentru organizarea măsurărilor sau pentru calcularea expunerilor la zgomot în ziua lucrătoare, aceasta poate fi importată pe computer. Pentru a reduce la minimum nevoia de instruire suplimentară, software-ul este preconfigurat cu instrumentele necesare pentru a calcula expunerea, a crea rapoarte formatate, a exporta date și calcule într-o foaie de calcul Microsoft® Excel®. Programul PC pentru 2245 Work Noise Partner funcționează de asemenea cu dozimetrul de zgomot 4448. Puteți importa măsurători din dozimetru într-un proiect Work Noise Partner și puteți combina datele respective cu măsurătorile din B&K 2245 pentru a compara și analiza după cum este necesar. Nu este necesară o licență separată.

Domenii de utilizare

 • Determinări de expunere la zgomot bazate pe sarcini sau pe locuri de muncă conform ISO 9612
 • Prevenirea pierderilor de auz
 • Gestionarea expunerii la zgomot
 • Asigurarea respectării reglementărilor
 • Măsurători pentru selectarea protecției auditive

 

CARACTERISTICI

 • Ecran LCD color cu un aspect luminos, curat – cele mai importante informații prezentate cu o indicație clară a stării de măsurare prin culorile utilizate
 • O singură persoană necesară operării, atunci când este utilizată aplicația mobilă
 • Inelul luminos de stare de măsurare vizibil din orice unghi
 • Baterie Li-Ion încorporată, care de obicei oferă mai mult de 14 ore de funcționare cu Wi-Fi ® activat
 • 16 GB stocare încorporată pentru măsurători și adnotări
 • Wi-Fi integrat și Bluetooth ® Low Energy pentru conectarea la aplicațiile pentru mobil și PC.
 • Conector USB-C unic, rezistent la intemperii pentru încărcare, transfer de date pe PC și multe altele.

 

CAPACITĂȚI SUPLIMENTARE

Pentru a adăuga alte funcții B&K 2245 axate pe sarcini pentru sarcini suplimentare, următoarele licențe de aplicație pot fi adăugate sonometrului:

 • 2245 Noise Partner – configurația de bază, care poate fi folosită cu o pregătire și cunoștințe minime, este ideală pentru măsurători simple în bandă largă, măsurare universală a nivelului presiunii acustice și măsurare de zgomot de bază a produselor sau măsurători în medii de lucru și non-muncă.
 • 2245 Exhaust Noise  – verificați dacă nivelurile de zgomot de evacuare sunt conforme cu reglementările. Setările de măsurare blocate și parametrii de măsurare simplificați reduc riscul de eroare reduc timpul necesar și forța de muncă necesară pentru a face treaba corect
 • 2245 Enviro Noise – evaluați zgomotul în mediul ambiant pentru a asigura respectarea standardelor. Setul de instrumente focalizat vă asigură că aveți toate instrumentele necesare lucrării, inclusiv markere pentru izolarea sunetelor (excluderea zgomotului nedorit sau marcarea zgomotului relevant pentru examinări ulterioare) și liste de verificare pentru a vă asigura că lucrarea este finalizată corect.