BZ-7223: Analiză în frecvență

Modulul de analiză în frecvență (BZ-7223) măsoară de la nivelul zgomotului de prag până la 140 dB, rezultând astfel un domeniu dinamic mai mare de 135 dB. Datele spectrale pot fi măsurate pentru cinci parametri diferiți: Leq, LFmax, LFmin, LSmax, LSmin.

Puteți selecta ce pondere a frecvenței (A, C sau Z) în timpul configurației de măsurare. În plus, sunt disponibile valori instantanee pentru afișare.

 

 

DOMENII DE UTILIZARE

  • Evaluarea zgomotului în mediu ambiant
  • Evaluarea sănătății muncii

CARACTERISTICI BZ-7223:

  • Pentru spectru 1/1-octavă (frecvențele centrale: 8Hz -16 kHz)
  • Pentru spectru 1/3-octavă (frecvențele centrale: 6.3Hz – 20 kHz)
  • Statistici bazate pe LAeq, LAF sau LAS
  • Generator programabil disponibil pentru măsurători care necesită o sursă de sunet

CARACTERISTICI

 

Cu o gamă largă, dinamică, unică, combinată cu măsurarea simultană a RMS și niveluri de vârf cu diferite ponderi de frecvență ăn timp, puteți aduna toate informațiile dintr-o dată.

Ecranul color oferă date spectrale grafice, într-un mod ușor de navigat pentru o mulțime de date și o calitate a măsurării informații. Pe afișaj pot fi suprapuse două spectre.

Rezultatele din analiza datelor pot fi utilizate într-o varietate de moduri, inclusiv controlul calității produselor și protecție auditivă.

Modulul de analiză de frecvență este opțional și permite efectuarea de măsurări în timp real în benzile de 1/1- si 1/3-octave.

Modulele software interne disponibile pentru 2250 și 2270: