BZ-7224 Logging

Sonometrele 2250 sunt livrate împreună cu modulul BZ-7224 (logging) care permite selectarea parametrilor și statisticilor înregistrate în interval de 1s până la 24h, dacă software-ul de analiză de frecvență BZ 7223 este activat, puteți, să înregistrați simultan și spectrele de frecvență.

Pentru o precizie mai mare a măsurării, sonometrul 2250 poate înregistra la intervale de 100ms, la alegere între LAeq și LAF.

Pentru masuratorile supravegheate exista 3 markere distincte disponibile. Ele sunt utilizate ca adnotări la datele obținute, de exemplu, pentru a evidenția anumite surse de zgomot.

Aceste marcaje sunt transferate si disponibile in PC odata cu descarcarea datelor la softul specializat de PC (7820 Evaluator sau 7825 Protector). Pentru un transfer rapid la PC rezultatele sunt inregistrate direct pe carduri SD sau CF.

UTILIZĂRI BZ-7224

 

  • Monitorizarea zgomotului ambiant
  • Evaluarea zgomotului la locul de muncă
  • Istoric al evenimentelor
  • Modelarea scenarilor dupa istoricul evenimentelor

CARACTERISTICI BZ-7224

  • Inregistrare la interval de 100ms pentru LAeq, LAF, LAS
  • Perioada definită de utilizator 1 s până la 24 h: date selectate de utilizator
  • Marcaje și notițe

COLECTAREA DATELOR 

Colectați o mulțime de date în bandă largă, statistice și spectrale, oferindu-vă o post-procesare foarte flexibilă.

ÎNREGISTRAREA EVENIMENTELOR

Markerii și comentariile pot fi adăugate și cu opțiunea de înregistrare a semnalului BZ 7226 activată, înregistrările .wav pot fi folosite pentru a capta evenimente.

ÎNGHEȚAREA ECRANULUI 

În orice moment al măsurării, puteți „îngheța” ecranul sau puteți trece la o secțiune anterioară, permițându-vă să priviți în detaliu datele și să adăugați notițe în timp ce aparatul măsoară.

 

Modulele software interne disponibile pentru 2250 și 2270: