MICROFONUL SE RĂCEȘTE LA TEMPERATURI DE -50°C
| | | | |

MICROFONUL SE RĂCEȘTE LA TEMPERATURI DE -50°C

Un scurt istoric pentru cel mai bine vândut set de microfoane de câmp liber de ½ inch tip 4966-H-041 este un maxim istoric pentru industria auto și pentru testele pe timp rece.

 

Robustul și stabilul set de microfon și preamplificator tip 4966-H-041 de la Brüel & Kjær (o companie HBK), este acum capabil să măsoare în condiții sub zero grade Celsius până la -50°C (-58°F), o îmbunătățire de -20°C (-4°F)!

Șoferii se așteaptă la performanțe și confort din partea vehiculelor lor pe tot parcursul anului, chiar și în plină iarnă, astfel încât orice scârțâit, zgomot, șuierat sau fluierat neobișnuit care apare pe vreme rece ar fi alarmant și nedorit.

Pentru producătorii de automobile, testarea NVH (Noise, Vibration Harshness) este crucială pentru optimizarea calității sunetului în vehicule. Măsurătorile acustice interioare și exterioare ale vehiculelor sunt efectuate încă din primele etape pentru a rafina caracteristicile acustice ale unui vehicul, iar acest lucru include efectuarea de măsurători la temperaturi de îngheț.

Microfoanele sunt afectate în mod notoriu de frig, dar cu setul de microfoane de tip 4966-H-041, inginerii pot efectua cu încredere măsurători fiabile, reproductibile și precise în condiții nefavorabile și pot contribui la caracterizarea semnăturii acustice globale a unui vehicul, care, alături de vibrații și duritate, este de cea mai mare importanță pentru experiența generală a clientului.

La fel ca fiecare microfon Brüel & Kjær, întregul proces de producție al modelului 4966-H-041 este realizat manual și controlat prin toleranțe stricte, asigurându-se că fiecare microfon îndeplinește cele mai înalte standarde. Asamblarea are loc într-o cameră curată ISO Clasa 6, asigurându-se că microfoanele își mențin nivelul de zgomot redus și stabilitatea ridicată chiar și în medii extreme.

 

Citeste si…

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.