|

PULSE LabShop 26.0 și BK Connect 2022

BK Connect! Cine s-ar fi gândit că ajungem aici când prima dată am văzut cum arată un PULSE în 2001 și primisem un aparat demo să îl arătăm clienților. Așteptasem coletul toată ziua și pe la finalul programului a venit DHL și ne-a adus echipamentul. Era așa de nou și de strălucitor, avea 5 canale de intrare și unul de ieșire, puteai să conectezi și accelerometre și microfoane, dar mai era un pas de trecut, instalarea softwareului de comandă. Și am stat, am tot stat câteva ore până a terminat instalarea și am putut să îl folosim.

Azi, aici, acum, apare varianta Pulse LabShop 26.0 și BK Connect 2022.0. De la măsurat zgomot și vibrații, acum aveți o interfață completă la care puteți conecta senzori de proximitate, viteză sau accelerație, microfoane de câmp liber, traductoare de forță și de presiune, cam toate tipurile de traductoare posibile și inventate de om pot fi conectate și se pot utiliza cu BK Connect.

Iar cu ocazia acestei lansări, vă propunem prețuri promoționale pentru toate contractele expirate în 2020, 2019 sau 2018: upgrade gratuit la achiziția unui contract de mentenanță pe un an!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.