Sursa de sunet 4292-L

sursa de sunetSursa de sunet 4292-L este un difuzor dodecaedric, de mare putere, omnidirecțional, conceput pentru a măsura izolația fonică și a efectua măsurători acustice în încăpere.

4292-L folosește 12 difuzoare într-o configurație dodecaedrică pentru a radia sunetul uniform cu o distribuție sferică. Toate difuzoarele sunt conectate într-o rețea paralelă de serie pentru a asigura atât funcționarea în fază, cât și o impedanță care se potrivește cu amplificatorul de putere.

Difuzorul cântărește mai puțin de 8 kg și este echipat cu un mâner de ridicare convenabil, care nu interferează cu câmpul sonor.

UTILIZĂRI

  • Acustica camerei și clădirilor
  • Măsurarea izolației fonice aeriene
  • Măsurarea timpului de reverberație

Pentru majoritatea măsurătorilor acustice arhitecturale, sursa de sunet OmniPower radiază sunetul uniform în toate direcțiile și oferă rezultate reproductibile și fiabile. Standardele relevante de măsurare a acusticii arhitecturale (ISO 16283, ISO 10140 și ISO 3382) necesită utilizarea unei surse de sunet omnidirecționale.

Zgomotul de fundal este dușmanul unor bune măsurători acustice arhitecturale, în special la frecvențe joase, unde zgomotul din trafic și sistemele de aer condiționat sunt unii dintre principalii vinovați, adică între 100 Hz și 200 Hz.

Sursa de sunet OmniPower este concepută pentru a oferi performanțe maxime în această gamă, oferind o putere maximă acolo unde este cea mai mare nevoie.

CARACTERISTICI

  • Face parte dintr-un sistem complet de acustică a clădirii, robust, cu sonometru 2250 sau 2270
  • Respectă standardele naționale și internaționale
  • Ușor, facilitând transportul la locul de măsurare
  • Puternic, 122 dB re 1 pW, ideal pentru măsurători în spații mari sau pentru evaluarea izolației fonice a pereților și podelelor performante