Sursa zgomot impact 3207

Sursa zgomot impact 3207Sursa zgomot impact 3207 este un generator de sunet de impact pentru măsurarea nivelurilor de sunet de impact. Generatorul folosește cinci ciocane cântărind fiecare 500 g și funcționând la 2 Hz, coborând de la o înălțime de 40 mm, oferind o frecvență de funcționare de 10 Hz.

Sursă zgomot impact 3207 folosește cinci ciocănele acționate prin butoane pe un singur arbore. Arborele este acționat de un motor de curent continuu printr-o curea dințată și o cutie de viteze. Generatorul de sunet este robust și se bazează pe un șasiu din aluminiu sudat. Atât dimensiunea cât și greutatea au fost reduse la minimum pentru un transport ușor.

Trei picioare extensibile cu picioare din cauciuc susțin unitatea în timpul funcționării. Picioarele din cauciuc sunt reglabile pe înălțime cu manometre furnizate. Acest lucru asigură o montare stabilă și la nivel în timpul funcționării, în conformitate cu standardele relevante.

Sursa zgomot impact este alimentată prin intermediul adaptorului de rețea furnizat sau al unui set de baterii opțional. Unitatea poate fi pornită și oprită de la distanță cu cablul AQ 0633 sau opțiunea de telecomandă fără fir UA 1476.

Pentru măsurători adecvate de acustică a clădirii, este necesară o sursă de sunet care îndeplinește standardele relevante (de exemplu, ISO 16283 și ISO 10140).

Brüel & Kjær oferă o gamă completă de surse de sunet pentru măsurători de acustică a clădirilor, pe care le puteți găsi în secțiunea de legături „Acustică arhitecturală”.

CAPACITĂȚI

  • Parte a unui sistem complet de acustică a clădirilor cu sonometru 2250 sau 2270
  • Operare la distanță prin cablu sau telecomandă fără fir